Pogoji uporabe spletne strani in Varovanje osebnih podatkov

Podatki o podjetju:

Studio F4 Edita Fric s.p.

Cesta VIII 6, 3320 Velenje

Upravljalec si pridržuje pravico do spremembe pogojev kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila. V primeru, da se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletnega mesta ne uporabite.

Varovanje osebnih podatkov

Upravljalec se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam ali posredovani v

uporabo tretjim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam.

Piškotki

Omejitev odgovornosti

Skrbnik spletnega mesta izrecno zavrača vsakršno odgovornost za kakršnokoli neposredno, posredno, slučajno, posledično ali drugo škodo, ki je nastala kot posledica ali, ki je kakorkoli povezana z vašim dostopanjem do ali uporabe skrbnikove spletne strani, med drugim tudi za kakršnokoli izgubo ali škodo, nastalo kot posledica delovanja računalniških virusov ali vašega zanašanja na informacije, pridobljene preko skrbnikove spletne strani.

Piškotki

_ga Piškotki za beleženje statistike obiska spletne strani. .studiof4.net 364 dni
_gat Piškotki, ki zmanjšujejo število poizvedb. .studiof4.net 10 minut
cc_analytics Obvezni piškotki, v katere zabeležimo ali se strinjate z uporabo posamezne vrste piškotkov ali ne. studiof4.net Približno 360 dni.
cc_necessary Obvezni piškotki, v katere zabeležimo ali se strinjate z uporabo posamezne vrste piškotkov ali ne. studiof4.net Približno 360 dni.
cc_social Obvezni piškotki, v katere zabeležimo ali se strinjate z uporabo posamezne vrste piškotkov ali ne. studiof4.net Približno 360 dni.
cookie_notice_accepted Pomni uporabnikovo odločitev. studiof4.net 1 mesec.
fr Delovanje Facebook vtičnika. Facebook.com 1 mesec
lu Delovanje Facebook vtičnika. Facebook.com 2 leti
p Delovanje Facebook vtičnika. Facebook.com Seja
presence Delovanje Facebook vtičnika. Facebook.com Seja
s Delovanje Facebook vtičnika. Facebook.com Seja
xs Delovanje Facebook vtičnika. Facebook.com Seja
reg_fb_gate Delovanje Facebook vtičnika. Facebook.com Seja
reg_fb_ref Delovanje Facebook vtičnika. Facebook.com Seja

 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
S poslanim povpraševanjem omogočate fotografinji Editi Fric, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bom obdelovala v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

OBDELAVA PODATKOV
Vaše osebne podatke potrebujem, da lahko opravim storitev. Vaše ime, priimek, e-naslov in telefonsko številko potrebujem, da vam lahko posredujem ponudbo, obvestim o spremembah, da lahko rezerviram fotografiranje in določim vaš datum fotografiranja.
Po opravljeni storitvi potrebujem tudi vaš naslov za računovodske storitve, pošiljanje paketka z računom in/ali pošiljanje vaših produktov.
E – novičk ne pošiljam.

NAMEN
Osebne podatke zbiram v skladu z namenom, za katerega ste mi jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bom uporabila za drug namen.

PRAVNA PODLAGA
Osebne podatke zbiram na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV
Osebne podatke uporabljam izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

SHRANJEVANJE PODATKOV
Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali hranim do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.
Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranim v skladu z veljavno zakonodajo.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV
Osebnih podatkov ne bom posredovala tretjim osebam in jih ne bom javno razkrivala, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov, npr. Pošti Slovenije, ki opravlja storitve pošiljanja naročenih izdelkov. Osebnih podatkov ne bom posredovala v tretjo državo ali organizacijo.

VAŠE PRAVICE
V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.
Kadarkoli lahko zahtevate izpis, urejanje ali izbris vseh podatkov, ki jih skrbno hranim samo za potrebe izvedbe naročila ali po dogovoru v arhivu na trdem disku. Vaše podatke hranim najmanj 5 let. Vaših podatkov ne posredujem drugim podjetjem.

Uradna oseba Edita Fric, dosegljiva na elektronskem naslovu: studio-f4@t-2.net.
Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov je Edita Fric, dosegljiva na elektronskem naslovu: studio-f4@t-2.net

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri fotografinji ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

Velja od 25.05.2018 dalje.